MISSMAR RESIDENCE

It's like a diamond in the rough! A forest of trees along a car path hides this resort-like tranquil designed villa. When found, water features surrounds the entrance gives an immediate calming mood. The grand entrance of the villa has a series of high freestanding walls and mixed material canopy. It stands on complex cantilever structures holding everything together. Having double volumes on the interior spaces and adding more light using skylights contributes to the peaceful feel. The L-shaped structure is surrounded with colorful landscaping. The modernized rectangular arcade surrounds the garden that includes a bonfire, barbeque area, gazebo covered intimate areas to create relaxation and ease.

Untitled-1.jpg

1/1
 

AL SUKI  ARCHITECTS CONSULTING ENGINEERS

Follow

Contact

Address

Amman-Jordan

0096265931615

©1977 by AL SUKI Architects Consulting Engineers